Utfordringene med fast giverskap er nå løst! Klikk her om du ønsker å hjelpe oss å hjelpe ♥

Dette gjør vi

Hvor går pengene?

Hele 99 prosent av våre inntekter, går direkte til å drifte senteret vårt og opprettholde våre prosjekter som forbedrer hverdagen til flere hundre barn i Manila. Hver måned har vi fast gaveutdeling, der vi mater opptil 1000 barn i ulike områder i Manila. Dette prosjektet gjennomføres i samarbeid med andre lokale organisasjoner, og det er viktig for oss å alltid sette fokus på mennesker – de vi hjelper, og de som vil bidra å hjelpe.

Senteret vårt ligger i Pasay, Manila. Her kommer det daglig flere hundre barn inn og ut. Målet er at barn i dette området har en plass for daglig mat og omsorg. På senteret får dem gratis mat, og vi driver flere fritidsaktiviteter som de kan være med på. Tegnekonkurranser, talentshow og idrett. Samtidig opprettet vi nylig vår egen basketball-liga, der barna får mat, diplom og penger til familien som premie. Alle er vinnere.

Hvert år arrangerer vi også dugnader på to offentlige skoler. Her hjelper våre frivillige til med å rydde, vaske, male og reparere skolebenker før skolestart. Dette bidrar til å sikre skolegang i trygge og gode rammer.

Fra tid til annen oppstår naturkatastrofer. Vi bidrar med å hjelpe mennesker som blir offer av jordskjelv, brann og tyfoner, som dessverre har blitt vanlig på Filippinene de siste årene. Oftene får klær, mat og medisiner, som bidrar til at de raskere kommer på bena. Sammen med lokale leger arrangerer vi også gratis helsesjekk og tannlegesjekk fra tid til annen, som normalt koster en god del.

Med hjelp fra Norge, i kombinasjon med det ufattelige arbeidet som våre 60 frivillige gjør på daglig basis, har vi gjort en stor forskjell for flere barns liv i Manila.

Hvor mye koster det?

Det skal veldig lite til å gjøre en forskjell. Med tanke på nasjonaløkonomien, kan man gi et måltid til 10 barn for kun 50 norske kroner. Her er et eksempel:

  • Et måltid: kun 5 kroner
  • Mat en hel måned: kun 300 kroner
  • En ryggsekk med skrivesaker: kun 50 kroner

Det er små midler som skal til, for å forbedre et barns levestandard betraktelig.

Bli fast giver Gi enkeltgave

Fremtiden til Heart4Kids

For å kunne hjelpe enda flere mennesker, ønsker vi å bli større. Vårt neste mål er å skaffe oss et større lokale i Manila, slik at vi kan åpne en barnehage. Flere barn får barn tidlig, og vi ønsker at de skal ha et trygt sted for sine barn, slik at de selv kan fortsette skolegang uten å bekymre seg. Vi ønsker å etablere et trygt sted for ALLE barn.

Når dette er etablert, ønsker vi å åpne en skole som blir helt kostnadsfri for gatebarn. Her skal de få nok næring og kunnskap til å klare seg selv i fremtiden.

Samtidig ønsker vi at foreldrene deres skal få «hjelp til selvhjelp». Et program der de kan skaffe egen inntekt gjennom oss, og samtidig være tilstede for sine barn. Disse planene koster en god del, men vi vet hvor mange liv det kan redde, og hvor stor langsiktig verdi det vil ha.