Utfordringene med fast giverskap er nå løst! Klikk her om du ønsker å hjelpe oss å hjelpe ♥

Vilkår for fast giveravtale

Vilkår

Ved å godta disse vilkårene, samtykker du til vår Personvernpolicy (pkt 2) og inngår samtidig en fast giveravtale hos Heart4Kids. Dersom du velger AvtaleGiro som betalingsmåte, vil du bli trukket Avtalebeløpet den 20. hver måned. Dersom du har valgt Bank som betalingsmåte, så vil vi sende deg bankgiroer per post 4 ganger i året, med 1 giro per måned (3 giroer per sending). Du kan også betale med Kredittkort eller direkte med Vipps.

Personvern

Vi behandler alle opplysninger om våre givere – som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt – strengt konfidensielt. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for Heart4Kids. Behandlingen skjer i henhold til Personvernforordningens artikkel 6, punkt 1.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av (frivillig) innrapportering av skattefradrag. Unødvendige opplysningene vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen.

Retten til å kreve innsyn

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan kontakte vår giverservice på e-mail post@heart4kids.no eller gjennom vårt kontaktskjema dersom du vil rette feil i navn og adresse, endre type eller antall henvendelser, be om å bli slettet eller inngå andre faste giveravtaler.