Utfordringene med fast giverskap er nå løst! Klikk her om du ønsker å hjelpe oss å hjelpe ♥

Om organisasjonen

Heart4kids er en frivillig organisasjon (non profit) som arbeider for å bedre hverdagen til gatebarn i Manila, Filippinene. Organisasjonen ble stiftet i 2013 av Cechell Oftedal som selv vokste opp som gatebarn. I dag hjelper vi over 400 barn med mat, skolegang og helsehjelp.

Heart4Kids arbeider for de barna som Filippinene svikter. De som står bakerst i køen når mat og drikke, samt skole- og helsetilbud deles ut. De som det er for vanskelig, eller for kostbart å hjelpe. De som blir utsatt for fattigdom og diskriminering.

«Vi ønsker å spre glede & latter, kjærlighet & omsorg – gi håp. Hvert barn fortjener å bli sett, hørt og elsket»

Cechell Oftedal var på besøk hos «Lindmo» på NRK 24. oktober 2015 og fortalte sin utrolige historie fra da hun var gatebarn i Manila. Se hele programmet på NRK sine nettsider.

Se også Drømmeland, der vi følger Cechell Oftedals historie fra å være et gatebarn i Manila, til å bli butikksjef og gründer av en veldedig organisasjon i Norge. Hennes mor jobbet utenlands, og faren var narkoman. Hun kom til Norge med sin mor som 14-åring. Hvordan opplevdes overgangen fra å sove på pappesker i slummen, til å for aller første gang sove i en seng?

Se hele episoden av Drømmeland på Dplay Insider ved å klikke her.

Heart4Kids & Cechell i mediene

Cechell (28) åpner dagsenter for gatebarn i Manila
Fire år etter Cechell Oftedal fra Stavanger startet organisasjonen Heart4kids, åpner hun endelig et dagsenter for barn på Filippinene.

Les mer ved å klikke her » (Byas, 24.07.2017)

Cechell levde på gata i Manila. Nå hjelper hun selv gatebarn.
Cechell Oftedal startet livet på Filippinene, hvor hun sov på pappesker og tigget om penger i hovedstaden. I dag studerer hun på UiA, jobber på Sørlandssenteret, og driver en hjelpeorganisasjon for gatebarn.

Les mer ved å klikke her » (Krsby, 12.10.2015)

«Jeg visste ikke om noe annet liv. Jeg trodde alle hadde det sånn»
Cechell vokste opp i et skur av bølgeblikk i Manillas slum.

Les mer ved å klikke her » (Klikk.no, 30.04.2017)

– Møtet med mormor var kjærlighet ved første blikk
Cechell (29) bodde i slummen i Manila sammen med sin far, og måtte tigge etter mat. Da hun var åtte år gammel, ble hun funnet av mormoren sin, som hadde lett i mange år.

Les mer ved å klikke her » (Kk.no, 18.08.2018)Støtt vårt arbeid

Bli fast giver Gi enkeltgave